+385 (0) 91 761 4678 info@huf.hr

Tko smo mi?

Hrvatska udruga fasadera osnovana je 2013. godine s glavnim ciljem da  štiti prava i promiče interese registriranih izvođača radova na fasadama građevina.

Ciljevi Udruge također su briga o okolišu te primjena novih znanstvenih i tehnoloških dostignuća prilikom izvođenja građevinskih radova gdje se poseban naglasak stavlja na energetsku učinkovitost.

Udruga trenutno broji tridesetak redovnih članova – fasadera, koji ukupno imaju preko stotinu zaposlenih, te zajedničkim snagama rade na unapređenju svoje struke, težeći izvrsnosti i kvaliteti u pružanju usluga svojim klijentima.

U tu svrhu, zaposlenici tvrtki i obrta članica HUF-a kontinuirano se educiraju za primjenu najmodernijih metoda i materijala, budući da je to preduvjet postizanju razine kvalitete koja je preduvjet za članstvo u Udruzi.

Tvrtke i obrti koje nose znak HUF-a vođeni su od strane iskusnih majstora koji, osim izvedbe toplinskih sustava (oblaganje zidova stiroporom i kamenom vunom), vrše i soboslikarske usluge (sanacija fasada, bojanje unutarnjih zidova i stropova te strojno žbukanje), usluge postavljanja estrih podova, montiranja građevinskih skela te ostalih manjih radova u građevinarstvu.

Također, neki članovi posjeduju licencu Ministarstva kulture za izvođenje radova na zgradama kulturnog dobra.

Osim redovnih, Udruga ima i pomažuće članove – proizvođače i distributere materijala, a koji čine neizostavnu kariku u unapređenju fasaderske struke.

  • Edukacija za radnike
  • Ostvarivanje povoljnijih uvjeta kod dobavljača
  • Zaštita i promocija struke
  • Informiranje o novostima vezanim za struku
  • Bolja vidljivost te prepoznatljivost za potencijalne klijente
  • Svi ostali problemi u našoj djelatnosti

 

Hrvatska udruga fasadera osnovana je 2013. Godine.

Udruga je osnovana da štiti prava i promiče interese registriranih izvođača radova na fasadama i soboslikarskih i ličilačkih radova.

Danas udruga broji dvadest redovnih članova LOGO( što ukupno iznosi oko tristo zaposlenih )  i šest pomažućih članova a sve se brže širi i polako nastojimo obuhvatiti sva područja Republike Hrvatske.

Nastojimo kako sada tako i u budućnosti da svi naši članovi imaju veliko povjerenje investitora a to postižemo našim predanim i stručnim radom.

Rad udruge temelji se na Statutu koji smo donijeli kod osnivanja udruge.

S ponosom možemo reći da smo postali prepoznatljiv faktor u dijelu građevinske djelatnosti kojeg mi izvodimo.

 

KM_C224e-20160704115711