+385 (0) 91 761 4678 info@huf.hr

Dani građevine u JAX-u na Kukuljanovu

Od 9. do 14. svibnja 2016. u JAX prodajno-edukacijskom centru na  Kukuljanovu  održavali su se  Dani građevine, prodajno-prezentacijska manifestacija s brojnim popustima, poklonima i velikom nagradnom igrom.

Najznačajnija manifestacija ovog tipa u Hrvatskoj obilježavala je  i pratila potrebe u građevinarstvu i opremanju doma u jeku proljetne građevinske sezone. Proizvođači i stručan JAX tim svaki su  dan od 07 do 20 sati savjetovatli posjetitelje o materijalima, proizvodima, gradnji i uređenju doma.

Dani građevine bili su podjijeljeni na tematske dane i svi su obilovali događajima – pokaznim radovima, demonstracijama i tehničkim savjetovanjima upotrebe alata i materijala.

U Ponedjeljak je bio dan fasada s demonstracijom izrade fasadnih sustava a koju su izveli članovi Hrvatske udruge fasadera: predsjednik Juro jax 5Tunanović i tajnik Dževad Osojkić.  U  utorak  dan krovova  uz savjetovanja  odabira i pravilnog postavljanja krovnog pokrova, prezentaciju krovnih prozora i sustava dimnjaka. U srijedu su na rasporedu bile prezentacije širokog spektra alata te zaštitne opreme, dok je u četvrtak u fokusu bilo uređenje eksterijera  – opločnici, sustavi odvodnje i betonski asortiman za uređenje okoliša. Predstavljanje bazena i bazenske opreme odvijalo  se u subotu.

Ponuda građevnih materijala, keramike, sanitarija i bazena, vrata i podnih obloga, kao i alata prodajnog centra Kukuljanovo tijekom Dana građevine bila je obogaćena  akcijama i popustima, poklonima za kupce i velikom nagradnom igrom „Svaki dan poklon jedan“ s bogatim nagradama – spa bazenom na napuhavanje, LED televizorom, laptopom, motornom kosilicom, vikend putovanjem za dvoje te glavnom nagradom – bazenom s kompletnom opremom.

Akcijske cijene za vrijeme trajanja Dana građevine vrijedile su i u prodajnim centrima u Trinajstićima, Crikvenici, Novom Vinodolskom, Rabu i Krku.